3 Mart 2016 Perşembe

Video Edit Programları
(Bu konu en son: 29.02.2016 Tarihinde, Saat: 17:07 düzenlenmiştir. Düzenleyen: EDEN..)

Merhaba arkadaşlar,Video Düzenleme kısmının en önemli şeyi programlardır intro yapımı olsun vericeğem programlar üzerinden yapılır ders izledikten sonra çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
After Effect
Resim, takriben 43% (500x292) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (865x505) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 8Zb21W.jpg]

Eğer güzel bir intro yapmak istiyorsanız bu programa ihtiyacınız vardır,Iron Man filmini bilirsiniz,Tony Starkın zırhının içten görünümü After Effect ile yapıldı ve bunun gibi bir çok şey daha.
1 Yıllık satın alabilmek için burayı tıklatın.
After Effect İntro için burayı tıklatın.
After Effect Crack indirmek için burayı tıklatın.
Cinema 4D
Resim, takriben 22% (500x282) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (640x360) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: Pko6n6.jpg]

Grafik tasarım,Animasyon,3D İntro.Bunların hepsini yapabilmek için bu programa ihtiyacınız var demektir unutmadan söyleyelim ki After Effect'de güzel bir intro yapabilmek için bu programa ihtiyacınız var.
Satın alabilmek için burayı tıklatın.
Örnek videoya gidebilmek için burayı tıklatın.
Premier Pro dersi için burayı tıklatın.
Cinema 4D Crack indirmek için burayı tıklatın.

Sony Vegas Pro 11
Resim, takriben 32% (500x500) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (729x729) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: d32ZPr.jpg]

Benimde şahsi olarak çok kullandığım ve kullanırken çok eğlendiğim bir program,harika işler yaratabilirsiniz.Her bakıman iyi bir programdır,After Effect gibi intro yapamasada onun kadar intro yapabiliyor günlük vloglarınızı,tagelerinizi bu programla yapabilirsiniz.
Örnek videoya gitmek için burayı tıklatın.
Satın alabilmek için burayı tıklatın.
Sony Vegas Pro 11-12 Keygen için burayı tıklatın.

Premier Pro 
Resim, takriben 52% (500x500) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1024x1024) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: Mpygd7.png]

Bu program ile bir çok montajınızı yapabilirsiniz,League Of Legends cinematicden tutun WoW'a kadar CS:GO'dan tutun CoD'a kadar güzelce efekt katıp yapabileceğiniz bir program,YouTuberler tarafından daha çok GoPro kullanıldığında bu program tercih ediliyor.Biraz karışıktır fakat derslerini izledikten sonra çok rahat bir şekilde çözebilirsiniz.
Örnek video gitmek için burayı tıklatın.
Satın alabilmek için burayı tıklatın.
Premier Pro Crack indirmek için burayı tıklatın.


Ses Edit/Düzenleme Programları

Ses kaydetme,mix yapmak,editlemek göstericeğim programlar üzerinden yapılır bu programları ünlü DJ'lerinde kullandığını unutmayınız.

FL Studio
Resim, takriben 34% (500x282) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (755x425) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 5728zd.jpg]

FL Studio içindeki ses paketleri açısından çok geniş program kullanımı bi hayli karışık olsada derslerini izleyerek rahatça halledebilirsiniz.
FL Studio satın alabilmek için burayı tıklatın.FL Studio Crack indirebilmek için burayı tıklatın.
FL Studio dersi izleyebilmek için burayı tıklatın.

Mixcraft
Resim, takriben 48% (500x209) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (960x400) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: E8pVMB.jpg]

Mixcraft benimde şahsi olarak çok kullandığım bir program bassları daha rahat koyabilirsiniz,en az "FL Studio" kadar ses paketlerine sahip açıkçası öneriyorum.
Mixcraft satın alabilmek için burayı tıklatın.
Mixcraft Crack indirebilmek için burayı tıklatın.
Mixcraft dersi izleyebilmek için burayı tıklatın.

Bonus olarak AudaCity öneririm seslendirme yapıyorsanız bu programla sesinizin dış gürültüleri azaltmanıza,efekt katmanızı sağlar.
Audacity indirebilmek için burayı tıklatın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder