24 Ağustos 2015 Pazartesi

Hack ?

Hack nedir?

Hack programlama dili için HHVM. Hack birçok özellik genellikle diğer modern programlama dillerinde bulunan eklerken disiplin statik yazarak sağlanan dinamik yazılmış bir dil hızlı geliştirme döngüsü uzlaştırır,.
Kademeli olarak dosyalarınızı kontrol ederek anlık bir tür kontrol sağlar düzenlemeden olarak kesmek. Genellikle 200'den daha az milisaniye olarak, kolay fark edilebilir bir gecikme tanıtmadan geliştirme iş akışı içine entegre etmek için yapmaya çalışır.
Aşağıdaki Hack önemli dil özelliklerinden bazıları. Daha fazla bilgi için bkz: tam belgeveya takip yoluyla hızlı etkileşimli öğretici.
  • Tür ek Açıklamaları izin vermek için kodu için açıkça yazılan parametreleri, sınıf üyesi değişkenleri ve dönüş değerleri:
    <?hh class Sınıfım {
      sabit int MyConst = 0;
      private string $x = ";
      kamu fonksiyon artışı(int $x): int { $y = $x + 1;
        return $y;
      }
    }
  • Jenerik izin sınıfları ve yöntemleri için parametreli (yani, bir tür ilişkili bir sınıf örneği ya da bir yöntem olarak adlandırılır) aynı ven olarak statik olarak yazın dilleri gibi C# ve Java):
    <?hh sınıfı Box<T> {
      korumalı T $veri;
    
      public function __construct(T $veri) { $this->veri = $veri;
      }
    
      public function getData(): T {
        return $this->data;
      }
    }
  • Null Türleri tarafından desteklenir Hack ile kullanmak operatör. Bu tanıtır daha güvenli bir yol için anlaşma ile boşluk ve çok yararlı için ilkel türleri yok genellikle izin boş bir değerleri gibi bool ve int (kullanarak ?bool ve ?int sırasıyla). Operatör herhangi bir tip veya sınıfta kullanılabilir.
  • Koleksiyon sağlamak birinci sınıf, dahili parametreli türleri gibi Vektör (sıralı, dizin tabanlı bir liste), Göster (sıralı bir sözlük), Set (liste eşsiz değerler), ve Çift (dizin tabanlı koleksiyon tam iki element).
  • Lambda özlü izin tanımının birinci sınıf fonksiyonları:
    <?hh function foo(): (fonksiyon(string): string) { $x = 'bar';
      return $y ==> $x .  $y;
    }
    function test(): void { $fn = foo(); echo $fn('baz'); // barbaz
    }
Diğer önemli özellikleri Hack vardır ŞekillerTürü Yumuşatmazaman Uyumsuz desteği, geriye doğru uyumluluk ile PHP kodu, ve çok daha fazlası.
Biz mutluluk için açık kaynaklı hem Hack ve dönüştürme Araçları kullanabilirsiniz kendi kod temeli. Çalışmalarımız şimdiye kadar görüşlerinizi ağırlamak isteriz, ve HHVM katılmak ve topluluklar Hack Hoşgeldiniz.bu proje üzerinde çalışmaya devam etmek konusunda kararlıyız:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder