8 Temmuz 2016 Cuma

Youtube videoları üst sıralara çıkartma yöntemi spam yapanlar için


Bugün sizlere youtubede videonuzu nasıl üst sıralara çıkartırız onu anlatacağım.Sistemi en son yazın kullandım youtubenin bu konu üzerindeki tutumunu şuan bilmiyorum ama denemek isteyen arkadaşlar farkı görecektir.Bu sistem çalışır fakat herhangi bir aksaklktan ben sorumlu değilim bilgi amaçlı paylaşıyorum.Bu videonuzun arama sırasında üst sayfalarda çıkması için hazırlanmış bir sistemdir.
Ben spam çalışıyordum dolayısı ile spam yapıyor ve kanal patlamıyorsa öyle yapın derim.
Videomuzu youtube ye bot , manuel vs. yükledikten sonra videoyu yüklemeye başladıktan sonra hemen liste dışı alıyoruz ve para kazanmasını açıyoruz. ( para kazanmasını açmamızın sebebi dünya engeli , eşleşen ünlem gelmişmi diye görmek için.) Sonra http://keywordtool.io/youtube bu adresten keywords larımızı belirliyoruz. Animation movie 2015 gibi gibi. Etiketleri alıyoruz videomuzu ekliyoruz. Daha sonra videomuza izlenim çekicek gizliden çıkarmıyoruz bu sırada hala gizlide. http://www.qqtube.com bu işlem için en organik en ucuz site bu. 0.60 cent olarak 1000 izlenim çekimi yapıyoruz. 24 saat içinde gelir. En fazla 48 saat oluyor oda çok nadir. Video izlenimi 1 k üstünü geçince işlemlere başlayabilirsiniz. İzlenimi aldıktan sonra genele açın.
Daha sonra hemen ardından video izlenimi aldı herşey tamam.
örnek: https://www.youtube.com/channel/UCWX...LZ_2-Gq3z1fhBA

yukarıdaki adresten UCWXadwWFZsLZ_2-Gq3z1fhBA kısmını alıp koda( UserID) kısmına ekliyoruz.

https://gdata.youtube.com/feeds/api/user...results=50

Daha sonra
http://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Bu adresten kanalın url kısmının tamamını yani
https://www.youtube.com/channel/UCWX...LZ_2-Gq3z1fhBA şu şekilde yapıştırıp gönderiyoruz.

Daha sonra
http://blogsearch.google.com/ping adresinden yine url tamamını gönderiyoruz.
Daha sonra
http://www.topluping.com buradan toplu ping atıyoruz normal olarak kanal url mizin.
Daha sonra
http://www.mass-ping.com adresinden videoya girdiğiniz etiketler ile son bir pingleme yaparak olayı bitiriyoruz ve adsense mize bağlıyoruz kanalımızı.
Günde 3-4 kanaldan fazla adsense bağlama risk teşkil ediyor, ve yöntemi başkasına yayarsanız hepimiz daha az kazanırız bende 2 kişiye daha satıcağım. Teşekkürler bol kazançlar. Adsense banlatmadığınız sürece kazancınız bu şekilde iyi olucaktır.

İçerik için https://www.youtube.com/results?search_q...ion+movies bu linki bi inceleyin. Çünkü keywords , video başlıklarını buradakiler gibi yapacaksınız. Burada ilk sayfaya çıkacaksınız paranızı kazanmaya başlıcaksınız.

Konu ile ilgili hiçbir sorumluluk bana ait değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder