3 Mart 2016 Perşembe

Nesine.com'dan İddaa Nasıl Oynanır ?


1-Hemen Üye Ol Yazısına Tıklıyoruz.

Resim, takriben 62% (500x334) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1307x872) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 58qvlR.png]


2-Bilgilerimizi Girip Onayla Deyip Devam Ediyoruz. Eposta İşlemleri Vs. Kendiniz Halledebilirsiniz.

Resim, takriben 62% (500x335) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1307x875) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: kj0D9r.png]


3-Kullanıcı Adı,Üyelik No,Telefon Numarası Fark Etmiyor. Sonra Şifre Giriyoruz

Resim, takriben 62% (500x335) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1308x874) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: AAGbM0.png]




4-Bültene Tıklıyoruz

Resim, takriben 62% (500x334) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1307x873) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 07rZ68.png]


5-Maç Oranlarımız Ekrana Geliyor

Resim, takriben 62% (500x334) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1309x874) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: 4L9noL.png]


6-Sağda 22 veya 58 veya başka bir sayı var ona basıyoruz. Ve iy Oranları Ve iy/ms Oranları Karşımıza Çıkıyor..

Resim, takriben 62% (500x335) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1307x874) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: JpWGJY.png]



Kod:
» Maç Sonucu oyunu (MS olarak kısaltılmıştır.)
Hangi takımın kazanacağını ya da beraberlik durumunu tahmin etmeye dayanır. Spor Toto oyununda olduğu gibi üç adet seçim türü vardır.

1: Ev sahibi takım kazanır demektir
X: Maç berabere bitecek demektir.
2: Misafir takım maçı kazanır demektir.

Kod:
Maç Sonucu oyunundan sonra İddaa’nın en çok ilgi gösterilen oyunu Altı/Üstü;

* Maç Sonucu 1,5 gol Altı/Üstü
* Maç Sonucu 3,5 gol Altı/Üstü
* İlk Yarı Sonucu 1,5 gol Altı/Üstü


Kod:
Maç Sonucu 1,5 Gol Altı Üstü

Bu oyunda tahmin etmeniz gereken şey, maçta atılacak (90 dakika içerisinde) toplam gol sayısının 1,5'un altında mı üstünde mi olacağıdır. Hangi takımın attığı önemli değildir. Maçta 90 dakika içerisinde 1,5'tan fazla gol olur diyorsanız ÜST ; 1,5'tan az gol olur diyorsanız ALT tercihinde bulunmalısınız. 2 ve üstünde gol sayısı 'ÜST' ile temsil edilirken, 1 veya 1'in altında gol sayısı ALT ile temsil edilir.

Örnek verecek olursak; herhangi bir maçın 90 dakikası içinde atılacak olan gol adedini 2 ve üzeri olarak tahmin ediyorsanız, 'ÜST' tercihinde bulunmalısınız.

Kod:
Maç Sonucu 3,5 Gol Altı Üstü

Bu oyunda tahmin etmeniz gereken şey, maçta atılacak (90 dakika içerisinde) toplam gol sayısının 3,5'un altında mı üstünde mi olacağıdır. Hangi takımın attığı önemli değildir. Maçta 90 dakika içerisinde 3,5'tan fazla gol olur diyorsanız ÜST ; 3,5'tan az gol olur diyorsanız ALT tercihinde bulunmalısınız. 4 ve üstünde gol sayısı 'ÜST' ile temsil edilirken, 3 veya 3 golden az olması ALT ile temsil edilir.

Örnek verecek olursak; herhangi bir maçın 90 dakikası içinde atılacak olan gol adedini 4 ve üzeri olarak tahmin ediyorsanız, 'ÜST' tercihinde bulunmalısınız.

Kod:
İlk Yarı 1,5 Gol Altı Üstü

Bu oyunda tahmin etmeniz gereken şey, maçın ilk yarısında (ilk 45 dakika içerisinde) atılacak toplam gol sayısının 1,5'un altında mı üstünde mi olacağıdır. Hangi takımın attığı önemli değildir. Daha açık bir ifade ile maçın ilk yarısının sonunda, toplam gol sayısının 1 veya 1’in altında mı yoksa 2 veya 2’nin üstünde mi olacağının tahmin edildiği oyundur.

Maçın ilk 45 dakikası içerisinde 1,5'tan fazla gol olur diyorsanız ÜST ; 1,5'tan az gol olur diyorsanız ALT tercihinde bulunmalısınız. 2 ve üstünde gol sayısı 'ÜST' ile temsil edilirken; 1'in altı veya 1 gol, ALT ile temsil edilir.

Örnek verecek olursak; herhangi bir maçın ilk 45 dakikasında atılacak olan gol adedini 2 ve üzeri olarak tahmin ediyorsanız, 'ÜST' tercihinde bulunmalısınız.

Kod:
Maç Sonucu 2,5 Gol Altı Üstü (Klasik Altı/Üstü Oyunu)

Bu oyunda tahmin etmeniz gereken şey, maçta atılacak toplam gol sayısının 2,5'un altında mı üstünde mi olacağıdır. Hangi takımın attığı önemli değildir. Maçta 90 dakika içerisinde 2,5'tan fazla gol olur diyorsanız ÜST ; 2,5'tan az gol olur diyorsanız ALT seçeneğine yönelebilirsiniz. 3 ve üstünde gol sayısı 'ÜST' ile temsil edilirken, 1 veya 2 gol ALT ile temsil edilir.

Kod:
» İlk Yarı Sonucu (İY olarak kısaltılmıştır.)
Bir müsabakanın ilk yarı sonucunu tahmin etmeye yöneliktir. Sadece ilk 45 dakikanın sonucunu bilmek yeterli olacaktır.

Örneğin; Juventus - Milan maçının ilk yarısını Milan'ın kazanacağını düşünüyorsanız, ilk yarı 2 tercihine yönelebilirsiniz.
Kod:
» İlk Yarı / Maç Sonucu oyunu (İM olarak kısaltılmıştır)
Bu oyunda doğru tahmin etmeniz gereken şey maçın ilk yarı sonucu ile maçın final sonucudur. Bir başka şekilde ifade etmek gerekirse 45. dakika ve 90. dakikadaki durumu doğru şekilde bilmektir. Bu oyunda da 1 ev sahibi takımı, 2 misafir takımı, X ise beraberliği temsil eder. Dokuz adet seçenekten oluşur.

1/1: İlk yarıyı da maçı da ev sahibi kazanır demektir.
X/1: İlk yarı berabere bitecek ama maçı ev sahibi kazanacak demektir.
2/1: İlk yarıyı misafir takım kazanır ama maçı ev sahibi takım alır demektir.
1/X: İlk yarıyı ev sahibi takım alır ama maç berabere biter demektir.
X/X: İlk yarı da maç da berabere bitecek demektir.
2/X: İlk yarıyı misafir takım önde bitirecek ama maç berabere sonuçlanacak demektir.
1/2: İlk yarıyı ev sahibi takım alır ama maçı misafir takım kazanır demektir.
X/2: İlk yarı berabere biter ama maçı misafir takım kazanır demektir.
2/2: İlk yarıyı da maçı da misafir takım kazanır demektir.

Aynı kupona en az 2 adet maç koymanız gerekmektedir.

Kod:
» Toplam Gol Sayısı (TG olarak kısaltılmıştır.)
Bir müsabakada olacağını düşündüğünüz toplam gol sayısı aralığını bulmaya dayanır. 0-1, 2-3, 4-6 ve 7+ şeklinde 4 barem söz konusudur.

Örneğin; Chelsea - Liverpool maçında toplam 3 gol olacağını düşünüyorsanız, 2-3 gol baremine oynayabilirsiniz.

Bu oyun, futbol karşılaşmasında her iki takımın müsabaka içerisinde "Karşılıklı Gol Atıp Atamayacağı" üzerine dayanır.

Kod:
“Karşılıklı Gol Var/Karşılıklı Gol Yok”
oyununda, bir futbol karşılaşmasında her iki takımın da gol atacağını “Karşılıklı Gol Var” ya da iki takımdan en az birinin gol atamayacağını “Karşılıklı Gol Yok” tahmin etmesi istenir.

Örneğin;

- "KARŞILIKLI GOL YOK" seçeneğinin kazanması için; A ve B takımlarının karşılaşmasında, A ya da B takımlarından ikisinin de gol atamaması ya da sadece birinin gol atması durumu gerçekleşmelidir. (0-0 ; 1-0 ; 2-0; 0-1 ; 0-2 vb. sonuçlar KARŞILIKLI GOL YOK oyununun kazanması demektir.)

- "KARŞILIKLI GOL VAR" seçeneğinin kazanması için; A ve B takımlarının karşılaşmasında, A ve B takımlarından ikisinin de gol atma durumu gerçekleşmelidir. (1-1 ; 2-1 ; 5-1; 1-3 ; 2-2 vb. sonuçlar KARŞILIKLI GOL VAR oyununun kazanması demektir.)

Kod:
» Sistem oyunu
NORMAL SİSTEM OYNAMAK NASIL OLUR
Öncelikle tercihlerinizi belirlediğiniz maçları kuponunuza ekleyin. Şimdi bu maçlardan (toplam maç sayısından daha az sayıda olmak şartıyla) farklı şekillerde kuponlar yaratacağız.

Size küçük bir formül. Normal sistem oynarken, kupona eklediğiniz maç sayısından TERS BİTMESİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ (yani HATA YAPMA HAKKINIZ OLAN) maçların sayısını çıkartın.

ÖRNEK
9 maçı kupona ekledik. Bu 9 adet maç MBS sayılarına göre 1 ile 4 adet arasında gruplanmak zorundadır. Seçtiğimiz maçların MBS3 ve MBS4 olduğunu düşünelim. Bu durumda bu maçlar en az 4lü gruplara ayrılabilir. Bu da sistem4'ten başlayacak demektir. Şimdi 9 adet maçı çeşitli sistemlerde oynayalım.

SİSTEM 4 oynamak = Bu 9 maçı 4'lü olarak ve birbirinden farklı 126 şekilde dizmek demektir.. YANİ 4 MAÇLI demek. 126 adet farklı kupon yapar. 126 TL olur.

SİSTEM 5 oynamak = Bu 9 maçı 5'li olarak ve birbirinden farklı 126 şekilde dizmek demektir.. YANİ 5 MAÇLI demek. 126 adet farklı kupon yapar. 126 TL olur.

SİSTEM 6 oynamak = Bu 9 maçı 6'lı olarak ve birbirinden farklı 84 şekilde dizmek demektir.. YANİ 6 MAÇLI demek. 84 adet farklı kupon yapar. 84 TL olur.

SİSTEM 7 oynamak = Bu 9 maçı 7'li olarak ve birbirinden farklı 36 şekilde dizmek demektir.. YANİ 7 MAÇLI demek. 36 adet farklı kupon yapar. 36 TL olur.

SİSTEM 8 oynamak = Bu 9 maçı 8'li olarak ve birbirinden farklı 9 şekilde dizmek demektir.. YANİ 8 MAÇLI demek. 9 adet farklı kupon yapar. 9 TL olur.

Görüldüğü gibi bu işlem biraz masraflı oluyor. Burada kural oluşturduğunu kuponların içinden hangilerini tutturursanız sadece onların parasını alırsınız. İşte burada sürekli yapılan bir yanlış anlaşılma var. Diyelim ki bu 9 maçı SİSTEM4 (4 maçlı) oynadınız ve en az 4 maçı bildiniz.. Bu durumda sadece bu 4 maçın ORANLARININ ÇARPIMINI ALIRSINIZ SADECE. Kuponun hepsini değil. SİSTEM4 (4 maçlı) oynayıp 5 maç bilirseniz eğer, o zaman 4'lü gruplarınızdan kazananların sayısı artar. 6 tane bilirseniz daha da artar. Sistem olayı gerçek anlamında KUPONA YATIRILAN PARAYI KURTARMA yöntemi olarak kullanılmalıdır. Ama şansınıza tutturduğunuz oranlar yüksek olursa kazanacağınız para da KUPON BEDELİNDEN YÜKSEK OLUR. Tek maçtan yatmaktansa sistem oynayın yatmayın dedikleri de budur.

Şimdi aynı örneği BANKO yaparak inceleyelim.

BANKO ne demektir?: Uygulanması açısından bakılınca "Kaybetmesi durumunda KUPONU TAMAMEN BOZAN maç" demektir. Bankoların kesinlikle tutması şarttır. Bu şartın karşılığında size de bazı avantajlar veriliyor. Örneklerde kupon masrafının azaldığını göreceksiniz. Yine 9 maç seçerek devam edelim. Seçilecek banko maç adedine göre hesaplamalar değişecektir. Biz 3 BANKO ile örneği inceleyeceğiz..

BANKOLU SİSTEM OYNAMAK NASIL OLUR
Size küçük bir BANKO formülü. Bankolu sistem oynarken, banko maçlarınızın yanına kaç maç daha bilmek istiyorsanız o sayı SİSTEM oluyor bu sefer.

ÖRNEK
9 maçı kupona ekledik. 3 maç BANKO olsun. Bu 9 maç MBS sayılarına göre 1 ile 4 adet arasında gruplanmak zorundadır. Seçtiğimiz maçların MBS3 ve MBS4 olduğunu düşünelim. Bu durumda bu maçlar en az 4lü gruplara ayrılabilir. Şimdi 9 adet maçı 3 bankolu olarak çeşitli BANKO sistemlerde oynayalım.

BANKO SİSTEM 0 oynamak = 3 banko maçın yanına herhangi bir maç eklemeksizin, 3 bankodan oluşan tek kupon yapabilmek demek. (MBS3 olan maçlar için 3 banko, MBS4 olan maçlar içinse en az 4 banko seçilmelidir.)

BANKO SİSTEM 1 oynamak = 3 banko maçın yanına 1 tane ekleyip 4'lü olarak dizmek demektir. YANİ 4 MAÇLI demek.

BANKO SİSTEM 2 oynamak = 3 banko maçın yanına 2 tane ekleyip 5'li olarak dizmek demektir. YANİ 5 MAÇLI demek.

BANKO SİSTEM 3 oynamak = 3 banko maçın yanına 3 tane ekleyip 6'lı olarak dizmek demektir. YANİ 6 MAÇLI demek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder