21 Ekim 2015 Çarşamba

Astral Yolculuk Nedir/Nasıl Yapılır/Teknikleri Nelerdir

Astral Yolculuk Nedir/Nasıl Yapılır/Teknikleri Nelerdir


Astral Seyehat Nedir ? :

Astral seyahat ruhun bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçmesidir,Buna beşinci boyut. Bu geçiş sırasında bilinç Kesinlikle açıktır ve ayrılan ruh bilinçte izlerini taşır.Bu durum uyku sırasında Yapılmamalıdır, beş dakika veya iki saat arasında olmaktadır.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Astral Yolculuk Yaparken Önce Gitmek İstediğiniz Yeri Önceden Görmeniz Gerekmektedir. Çünki Astral Yolculuk Bilinçimiz Açık İken Gerçektiriceğiz. New York'a Gitmek İsterseniz Google Görsellere Girip 5-6 Resme Bakabilirsiniz ÖZELLİKLE:Sokak Resmi,3d Resimleri,Kuş Bakışı Resimlerine Bakın Çünki New York'a Gidecek Olduğu İçin Hafıza'nın İçinde Bir Hayal/Düşünce/Görsel Gerekmektedir.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*


1. Evremiz-Hazırlık :



Gece olmasın, korkmamanız için gündüz Hava Açık Falan olsun. Enerjiniz Yerinde olsun.
Eğer içinizde korku varsa aslında yoksada kesinlikle ve kesinlikle öneririm şunları yapın:

---Kesinlikle Gusül Abdestiniz Olsun.
------Allah'a dua edin şeytanın şerrinden koruması için. [ yolculuktayken en ufak bir düşünce bile sizi fena halde korkutabilir.mesela jumpscare düşünürseniz 5-6 sn sonra önünüze ses ile karşınıza çıkar. ]
---------Yatağınıza yatın.
------------Yatış şekliniz sırt üstü olmalıdır ve Yolculuk boyunca hiç kıpırdamamalısınız.
---------------Rahat bir hal alın. Üşüyorsanız üstünüze çarşaf gibi birşey atabilirsiniz. Kesinlikle ağır birşey atmayın yorgan gibi.



2. Evremiz-Başlangıç :



Şimdi size altın bir kural veriyorum çok önemli bir kuraldır. Eğer bu kurala uymassanız büyük ihtimalle yapamıyacaksınız..

ALTIN KURAL : ASLA HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNME

Altın kural budur; bir şey düşünmemek.

Tamamiyle konsantre olun, aklınıza gelen her düşünceyi iptal edin.



3. Evremiz-Belirtiler :



10 - 15 dakika ya da daha erken bir süre geçtikten sonra ( bir şey düşünmeden ) belirtiler gösterilmeye başlanır.

fakat aradan 20 dakika geçti:

hiç bir şey hissetmedin olabilir ama o anda "Aha o kadar uğraştık bir şey olmadı, bence yalan, ''Ee ben bir şey hissetmiyorum"

gibi şeyler düşünmeyin. İnsandan insana farklıdır bu evre.


Hafiften yatak sallanmaya başlar. (Size öyle gelir)Sanki deprem oluyor hissine kapılırsınız aldırmayın doğru yoldasınız. Etrafınızda birisi [ korku hissi ] var hissine kapılırsınız aldırmayın ve sakın gözlerinizi açmayın. Sanki gözünüze ışık tutuluyor hissine kapılırsınız. Gözünüze beyaz ışık gelir (kapalı olduğu halde). Artık teknik uygulamaya başlayın. Teknikler sayesinde beynimizi yanıltacağız Buna Fikir Aşılama Denir.
Burada Hiçbir şey düşünme kuralını bozarız fakat sadece yazan teknikleri düşünürüz beyni inandırmak için eğer başka bişey düşündüğünüz an süreye 20 dk daha eklenir.

1.Teknik-Ters düşünme
Ters düşünürsünüz ve beyninizi buna inandırmaya çalışırsınız. Ayaklarınız başınızın bulunduğu yerde başınız ayaklarınızın bulunduğu yerde gibi yattığınızı düşünür buna kendinizi ve beyninizi inandırınız.

2.Teknik-İp 
Belinizde ya da alnınızda bir ip olduğunu ve sizi yukarı çektiğini düşünür ve beyninize bunu inandırırsınız.

3.Teknik-Zihinsel eller (Benim Kullandığım)
Zihinsel 1 çift el olduğunu düşünürsünüz. Bu ellerin sizden astral bedeninizi alıp yukarı çıkartığını düşünürsünüz.

4.Teknik-Yükselme
Yatar vaziyette uzaya doğru çekildiğini hissedersin ve beynine bunu inandırırsın.



3. Evremiz-Ayrılma



--*-Üzerinizden yükler kalkar hafiflersiniz.
--*-İçiniz bir garip ve hoş olur.
--*-Beyniniz afalar ve yorulur.
--*-Kalbiniz hızlı hızlı çarpmaya başlar, aldırmayın kimi kaynakta kalbinizin değilde kalp üstünde bulunan bir çakranın attığı söylenir,Zararsızdır.
--*-Aldırmayın ve konsantrasyonunuzu bozmayın ve yine bir şey düşünmeyin;

aha çıkıyorum galiba"
"gerçekten çıkıyorum"

gibi şeyler düşünmeyin devam edin. ( zihniniz hala boş kalsın )



5. Evremiz-Çıkış



Birden nevrin 360 derece döner,
gerçekten yükseldiğini hissedersin.
Kuş gibi hafifsindir.
Kulağında çınlama olacaktır, Normaldir, Aldırma.
Bazen korkunç seslerde olabilir.
Hiç aldırış etme, Duymamazlıktan gel, Çoğu kişi bu evrede korkar ve bırakır.
Korkulacak hiç bir şey yok, birazdan korkunuzu yenmeniz için tavsiyelerde bulunacağım.


Dediğim gibi kuş gibisinizdir. Yükselirsiniz ve birden kendinizi odanızda tavanda kendinize bakarken bulursunuz. Kimi kişiler daha çıkmadan gözlerini açarlar ve bakarlar çıktım mı diye ve konsantreleri bozulur. O gün bir daha çıkamazlar. Çıkınca zaten anlıyorsunuz gözünüzü açmanıza gerek yok önceden.



6. Evremiz-Çıkış Sonrası



Burada her şey düşünce gücüyle işler.

A: İlk başta kendinizi yukarıdan görmek korkutucu olabilir ama kendinize yaklaşmayın.Eğer Yaklaşırsanız Beyniniz Büyük Bir Paradox Yaşar,Aşağıdaki Kendiniz Gözlerini Açar,Sanki Sen Artık Yokmuşsun Gibi Senin Hal Ve Tavırlarını Yapar.; Bilinçaltın Açık Olduğu İçin Senin Herşeyini Taklit Eder;. Beynin Paradox Yaşadığı İçin Kontrolu Kaybedersiniz, Yolculuk Yaptığını Hatırlayamazsın Ve Korku İçine Kapılırsın. Bundan Kurtulmak İçin Çok Kolay Bir Yöntem Var Oda: Kendinize Ben Gerçekmiyim Sorusunu Sormak Bunu 10-15 Kere Yaptıktan Sonra Gözlerinizi Kapatıp Uyandığınıza İnanın Ve Gözünüzü Açtığında İlk Başta Yattığın Yatakta Ve Hiçbirşey Değişmemiş Bir Şeilde Yattığınızı Görüceksiniz. [ Bundan Sonra HATAYI TEKRARLAMAMAK Amaçıyla Tekrar Deneyebilirsiniz Ama 5-6 saat sonra falan deneyin ]

B: İlk Yolculuğuna Çıkmış İseniz Hemen Gezemessiniz Önce Beyin Alışması Gerekir. Aşağıda Kendinize Bakın Ama Yaklaşmayın Sonra Aşağı İndiğinizi Hissedin Ama Düşünmeyin. [ düşünürseniz bozulur ] Aşağı İndiğinizde Nasıl İndiğinizi Hatırlamassınız Çünki Bu Sadece Bir Histen Kaynaklanır. 2-3 Odaya Girin.

İlk Yolculuk İçin Bu Kadarı Fazla Bile Şimdi Uyanma Zamanı ] TEKRAR HATIRLATIYIM HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNMEYİN SADECE AKIŞINA BIRAKIN,HİSSEDİN ! ] Uyanmak İçin Bir Sürü Yöntem Var :

1-İlk Başlayanlar İçin : Kendinize, Uyanma Vakti / Ben Gerçekmiyim. Diye 10-15 Kere Söylenin Sonra Gözünüzü Kapatın Uyandığınıza İnanın Ve Gözünüzü Açın, [ İlk Kez Astral Yolculuk Yapıp Çıktığınız İçin Beyniniz Molotof Gibi Olucaktır. 1-2 Yolculuktan Sonra Düzelir.

2-Düşme Hissi : Eğer Adrenalin Hissetmek İsterseniz Camı Açın Ve Kendinizi Aşağı Bırakın, Düşme Hissi Beyni Tetiklicek Ve Kandırıldığını Anlıcaktır, Sanki Kabus Görmüş Gibi Uyanıcaksınız. [ hiçbir zararı olmaz ama korkarsınız  ]

3- Eğer 2 Şıkkı Denediniz Ve Uyanmadıysanız Sebebi
Ya Düşünmektir : CAMDAN ATLARKEN SADECE AKIŞINA BIRAKIN ''BEN CAMDAN ATLICAM DİYE DÜŞÜNÜRSENİZ BEYİN KANDIRILDIĞINI ANLAMAZ''

Ya Gerçekliğinizi Kaybetmişsinizdir : Yolculuktayken İnancınız Çok Güçlüdür Ve Gerçek Olan Hayatınızı Bu Olarak Sayarsınız. Yani Gerçeçlik Budur.

Yada Uyanmak İstemiyorsunuzur : Bu Seçekten Her Şekilde Kurtulursunuz Tek Yapmanız Gereken Kendinizi Korkutmak. Mesela Önünüze Aniden Bişeyin Çıktığınıza İnanın Ama Asla Düşünmeyin İnandığınızda Etrafınıza Bakınırken Direk Karşınıza Çıkar Ve Korkudan Beyin Kısa Devre Yapar Uyanırsınız [ bi zararı yok ama korkarsınız ]

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Eğer Sorularınız Varsa PM Yoluyla Cevaplayabilirim.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Genel Soruları Cevaplandıryım :

Astral Yolculuk Zararlımıdır ?

Değildir. Baş ağrısı yapabilir. Uykunuzu erken getirebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ama zararı yoktur.

Astral Yolculukta Kordon kopması var mıdır?

Bunları kim uyduruyor bilmiyorum ama Allah istemezse kesinlikle böyle bir şey yoktur. Yani ölme riskiniz uykuda ölme riskinizle aynı derecede. Zaten her gün uyurken o ufacık riskin altındasın. 

Astral Yolculukta 3 harfliler görülür mü ? Ruhani varlıklar var mıdır ? Bize zarar verebilirler mi ?

Çok net bir şekilde söylüyorum = Vardır.

Ben şu ana kadar hiç görmedim ama olduğunu bilirim. Merak etmeyin çok büyük ihtimalle ilk deneyiminizde "EVDEN DIŞARI" çıkmazsak görmeyiz. İşte bir altın kural daha; ilk deneyimimizde evden çıkmamak. Ama görme şansınızda var. 2.3. denemelerinizde de görebilirsiniz. Kesinlikle size zarar vermezler. Sizinle siz istemedikçe konuşamazlar. Işık huzmesi şeklinde oldukları söylenir. Ruhani varlıklarla yada farklı bir şeyle örneğin elemantallerle (sanırım adı böyle değildi. ) karşılaşıldığında bilmeniz gereken sizin onlardan daha üstün olduğunuzdur. Elemantaller, topluluk halinde gezdikleri söylenir. İnsanları korkutmaya çalışırlar. Ama onlarla karşılaşıldığı zaman sizin onlardan üstün olduğunuzu hatırlamanız yeterlidir.Onlardan korunmanın bir yoluda hazırlık evresine bahsettiğim gibi kesinlikle gusül abdestiniz olsun

Astralde kalma süremizi nasıl uzatabiliriz? Örneğin 15 -20 dakika gibi sürelere nasıl çıkartabiliriz ?

Zamanla olacaktır.İlk Denemenizde 40-50 Saniye Olsun Fazlası Beyne Çok Gelir Baş Ağrısı Yapar Zamanla süre uzayacaktır.

Astraldeyiz ve kapalı bir kitap gördük; bunu açabilir miyiz? ya da bir şekilde içinde yazılı olanları okuyabilir miyiz?

Arena 51'e Girmek İstersen Yolculuktan Dışlanırsın.İçini Bilmediğin Bir Kitabı Açarsan Sayfalar Boş Olur.Hiç Görmediğin Kızla İlişkiye Girmek İstersen Yolculuktan Atılırsın..

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

ALTIN KURALLARIMIZ :

- HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNME
-- İlk Yolculuğun Fazla Sürmesin En Fazla 40-50 sn [ ilk kez yolculuk yaptığın için beynin alışıl olmadığı atmosfere sokarsın ( uyandığında baş ağrısı yapar ) ]
--- İLK DENEYİMİNDE EVDEN DIŞARI ÇIKMA" Eğer Çıkarsan Beynin Kısa Devre Yapar Uyandığında Beynin Yanmış Gibi Olur. 4-5 yolculuktan sonra alışırsın zaten.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Konu Tamamiyle Bana Aittir Yaklaşık 45-60 Dakikadır Yazıyorum, Yazdıklarımın Hepsi Gerçektir Ve Kendi Tecrübelerimin Üzerine Yazılmıştır.

Konuya Teşekkür Ve Yorum Gelirse Asrtal Yolculuk,Uyku'muzu Yönetme,Bilinçaltı Yönlendirme Konuları Açıcağım.
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder